15 اپلیکیشن برتر نمایش و ویرایش فایل های PDF برای اندروید

به گزارش مجله یک کامپیوتر، اپلیکیشن های پی دی اف خوان همیشه باعث دردسر کاربران بوده اند. اگر بخواهیم خیلی کلی صحبت کنیم، فایل های PDF در مجموع دو کاربرد دارند. نخست، فایل های تجاری هستند و می توانید فرم هایی در فرمت PDF بسازید و به مردم اجازه پر کردن آن ها را بدهید. در طرف دیگر هم فایل های PDF مخصوص مطالعه کتاب های الکترونیکی را داریم. PDF فایلی بسیار دسترسی پذیر است که حسابی برای مطالعه متون طولانی کاربردی به حساب می آید. اما اپلیکیشن های پی دی اف خوان معمولا یکی از دو کاربردی که به آن ها اشاره کردیم را پوشش می دهند و این می تواند یک سردرد واقعی باشد.

15 اپلیکیشن برتر نمایش و ویرایش فایل های PDF برای اندروید

به همین خاطر در این مقاله به جمع آوری و معرفی آن دسته از اپلیکیشن های پی دی اف خوان برای اندروید پرداخته ایم که هر دو احتیاج شما را رفع خواهند ساخت. به مطالعه ادامه دهید.

چند نکته راجع به اپلیکیشن های پی دی اف خوان

در مجموع دو مدل اپلیکیشن برای کار با فایل های پی دی اف داریم. نخستین اپلیکیشن های مخصوص مصارف تجاری و حرفه ای است. این اپلیکیشن ها به شما اجازه می دهند که پی دی اف ها را باز کنید، به پر کردن فرم ها بپردازید، نام و امضایتان را در آن ها درج کنید و قابلیت هایی از این دست. این اپلیکیشن ها بیشتر از هرکس دیگر به درد کسب وکارهای حرفه ای، دانشجویان و هرکسی که می خواهد فرم هایی را پر نموده و آن ها را بازپس بفرستد می خورند. از جمله نرم افزارهای این چنینی می توان به ادوبی آکروبات ریدر یا DocuSign اشاره نمود. بعضی اپلیکیشن ها مانند CamScanner قادر به انجام کارهای اضافه مانند اسکن مستندات هم هستند.

نوع دیگر پی دی اف خوان ها بیشتر برای سرگرمی استفاده می شوند. بسیاری از مردم کتاب های الکترونیکی خود را به فرمت PDF تغییر می دهند. یک پی دی اف خوان درست و حسابی از قابلیت هایی مانند چپتربندی، حالت مطالعه، حالت های مختلف برای اسکرول و ویژگی های مشابه پشتیبانی می نماید. از جمله این اپلیکیشن ها می توان به Google Play Books و Moon+ Reader اشاره نمود. این اپ ها معمولا از دیگر فرمت های کتاب های الکترونیکی هم پشتیبانی می نمایند.

البته یک مدل سوم هم داریم که در واقع اپلیکیشن های چندکاره به حساب می آیند و در کنار قابلیت هایی کلیدی، از PDF هم پشتیبانی می نمایند. برای مثال دو اپلیکیشن CamScanner و Fast Scanner در اصل برای اسکن مستندات ساخته شده اند، اما یک پی دی اف خوان داخلی هم دارند. این اپلیکیشن ها اجازه می دهند با یک تیر دو نشان بزنید و بیشتر به درد افرادی می خورند که نمی خواهند انبوهی اپلیکیشن مختلف روی موبایل خود نصب نمایند. بنابراین در کنار پی دی اف خوان های نوع اول و دوم، چند اپلیکیشن از این دسته بندی هم در لیستمان جای داده ایم.

1. Adobe Acrobat Reader

قیمت: رایگان / 12.99 الی 14.99 دلار در ماه

ادوبی آکروبات ریدر گزینه پیش فرض بسیاری از مردم است. در بیشتر مواقع، این اپلیکیشن تمام احتیاجها را رفع خواهد نمود. این اپلیکیشن انبوهی از قابلیت های مختلف دارد که از جمله آن ها می توان به امضا کردن، نوت برداشتن روی پی دی اف ها، پر کردن فرم ها و پشتیبانی از فضای ذخیره سازی ابری اشاره نمود. از سوی دیگر از تجربه کار با طراحی Material Design لذت خواهید برد و اپلیکیشن با گستره وسیعی از نسبت ابعاد تصویر مانند 18:9 سازگاری دارد. این اپلیکیشن معینا بیشتر به درد کسب وکارها و افراد حرفه ای می خورد و نه افرادی که فقط می خواهند کتاب های PDF بخوانند. در صورت تمایل می توانید اشتراک پولی ادوبی آکروبات ریدر را هم بخرید که قابلیت هایی تازه مانند فضای ذخیره سازی Creative Cloud را با خود به ارمغان می آورد. اما ورژن رایگان هم برای رفع سازی احتیاجهای ابتدایی کفایت می نماید.

2. CamScanner

قیمت: رایگان / 4.99 الی 6.99 دلار در ماه / همراه با پرداخت های درون برنامه ای

CamScanner یکی از قدرتمندترین پی دی اف خوان های موجود به حساب می آید و این تنها آغاز کار است. این اپلیکیشن قادر به اسکن مستندات فیزیکی و تبدیل کردنشان به فایل های PDF هم هست. CamScanner از گستره وسیعی از قابلیت های مختلف برای بهبود فرایند اسکن پشتیبانی می نماید و بنابراین شاهد فایل های خروجی بسیار تمیز و باکیفیتی خواهید بود. از سوی دیگر می توانید پی دی اف ها را حاشیه نویسی کنید، آن ها را با هرکسی به اشتراک بگذارید و حتی در ازای هزینه ای معین، فکسشان کنید. اگر حاضر به پرداخت پول شوید، قابلیت هایی اضافه نظیر 10 گیگابایت فضای ابری، قابلیت های بیشتر برای ادیت فایل ها و چیزهایی از این دست در اختیارتان قرار می گیرد. اما طبق معمول ورژن رایگان اپلیکیشن برای کارهای ساده کاملا کفایت می نماید.

3. DocuSign

قیمت: رایگان / 10 الی 40 دلار در ماه

DocuSign پی دی اف خوانی است که به صورت خاص برای مصارف تجاری ساخته شده. اصلی ترین کارکرد این اپلیکیشن باز کردن مستندات، پر کردن فرم ها، درج امضا و فرستادنشان برای هرکسی که می خواهید است. این بخش از اپلیکیشن به صورت کاملا رایگان در دسترس خواهد بود. اما چند اشتراک مختلف هم داریم. با پرداخت 10 دلار در ماه می توانید به چند قابلیت اضافه دسترسی یابید و با پرداخت 25 الی 40 دلار، قابلیت ها از پیش هم بیشتر خواهند شد. اما اگر صادق باشیم هیچ احتیاجی به این اشتراک ها نخواهید داشت، مگر اینکه بخواهید کارهایی واقعا حرفه ای انجام دهید.

4. Fast Scanner

قیمت: رایگان / 2.99 دلار

Fast Scanner هم یک اپلیکیشن دیگر برای اسکن مستندات و تبدیلشان به فایل PDF است، اما به اندازه CamScanner غنی و سنگین ظاهر نمی گردد. این اپلیکیشن به شکلی ساده مستندات را با دوربین موبایل اسکن نموده و خروجی را در قالب فایل JPEG یا PDF تحویل می دهد. از سوی دیگر شاهد چند قابلیت برای شفاف سازی و تمیز کردن هرچه بیشتر مستندات هستیم. سپس می توانید از هر اپلیکیشن پی دی اف خوانی برای مشاهده فایل هایتان بهره ببرید. بیشتر قابلیت ها و تمام قابلیت های مهم، در ورژن رایگان Fast Scanner در دسترس قرار گرفته اند و ورژن پریمیوم اپلیکیشن را هم می توانید به وسیله سرویس Google Play Pass گیر بیاورید.

5. Foxit PDF Reader

قیمت: رایگان / 0.99 دلار

Foxit شباهت زیادی به ezPDF دارد. هر دو اپلیکیشن راه چارههایی همه جانبه برای استفاده از فایل های PDF در اختیارتان می گذارد. این نرم افزار یک سیستم مرتب سازی دارد که تمام فایل های PDF را به شکلی تر و تمیز مدیریت می نماید. از سوی دیگر پشتیبانی از ConnectedPDF هم مهیا شده، می توانید فرم های PDF را پر کنید و حتی امکان پسووردگذاری روی آن ها و پشتیبانی از RMS مایکروسافت هم وجود دارد. در مجموع با اپلیکیشنی همه فن حریف طرف هستیم که برای مطالعه کتاب و سایر متون هم به درد می خورد. البته Foxit بیشتر برای مصرف تجاری توسعه یافته و از سوی دیگر، ezPDF تجربه ای لذت بخش تر از مطالعه حاصل می نماید.

6. Google PDF Reader

قیمت: رایگان

Google PDF Reader در اصل یک پلاگین برای گوگل درایو است. این پلاگین امکان پشتیبانی از فایل های PDF را برای کاربران گوگل درایو مهیا می سازد. باید اعتراف کرد که محصول گوگل قدرتمندترین پی دی اف خوان موجود در بازار به حساب نمی آید اما می توانید فایل ها را باز و مشاهده کنید. از سوی دیگر امکان پرینت، جستجو و کپی متون از درون فایل های PDF هم مهیاست. اگر به چیزی بسیار ساده احتیاج داشته باشید اما از کاربران گوگل درایو نباشید هم می توانید اپلیکیشن مستقل Google PDF Reader را دریافت کنید. صادقانه باید بگوییم که بیشتر از این نمی توان چیزی راجع به اپلیکیشن گفت. بنابراین فقط برای ساده ترین احتیاجهایتان به سراغش بروید.

7. Google Play Books

قیمت: رایگان

Play Books در واقع پاسخ گوگل به Kindle آمازون است. از این فروشگاه می توانید انبوهی از کتاب های مختلف را بخرید و در هر زمان و مکان به مطالعه آن ها بپردازید. این اپلیکیشن قادر به باز کردن فایل های PDF هم هست. بنابراین با اپلیکیشنی برای مصارف تجاری و سازمانی طرف نیستیم و Play Books کاملا برای سرگرمی ساخته شده است. از سوی دیگر می توانید به آپلود فایل های PDF و EPUB بپردازید تا روی دیوایس های مختلف و به وسیله فضای ابری به آن ها دسترسی داشته باشید. این فایل ها هم مثل تمام کتاب هایی که از استور خریده اید وارد کتابخانه اکانتتان می گردد. به این ترتیب می توانید کالکشن پیشینتان را به سرویسی اضافه کنید که خود امکان خرید کتاب های بیشتر را فراهم آورده. اپلیکیشن به خودی خود رایگان است اما طبیعتا باید برای خرید کتاب ها پول بپردازید.

8. Librera

قیمت: رایگان (با تبلیغات)

Librera یکی از جالب ترین پی دی اف خوان های موجود در این لیست است. هر بار که یک به روزرسانی تازه از راه می رسد، گویی اپلیکیشن از اساس تغییر می نماید. این روزها Librera نقش یک کتاب خوان همه فن حریف را ایفا می نماید و قادر به پشتیبانی از انبوهی از فرمت های مختلف نظیر PDF، EPUB ،EPUB3 ،MOBI ،DJVU ،ZIP و TXT است. از سوی دیگر اپلیکیشن طراحی بسیار مدرنی داشته و از دو حالت مختلف برای مطالعه در روز یا شب بهره مند شده. حتی اگر بخواهید می توانید از قابلیت نوشتار به گفتار اپلیکیشن استفاده نموده و به کتاب ها گوش بسپارید. البته این اپلیکیشن اندکی بیشتر از سایر اپلیکیشن های لیستمان باگ دارد، اما حداقل به صورت کاملا رایگان (با تبلیغات) از راه می رسد. ناگفته نماند که سازندگان Librera یک اپلیکیشن پی دی اف خوان دیگر هم در گوگل پلی عرضه نموده اند که PDF Reader نام گرفته.

9. Microsoft Word

قیمت: رایگان / 6.99 الی 9.99 دلار در ماه

مایکروسافت وورد یکی از قدرتمندترین اپلیکیشن های پردازش کلمه روی موبایل و دسکتاپ است و از فایل های PDF هم پشتیبانی می نماید. بنابراین قادر به ساخت فایل های PDF هستید یا می توانید اپلیکیشن های PDF را باز و مشاهده کنید. البته که وورد انبوهی قابلیت دیگر هم دارد و با آن می توانید به نگارش محتوای متنی، ساخت رزومه و هزاران کار دیگر بپردازید. افزون بر این، حتی قابلیت های مخصوص مطالعه کتاب های الکترونیکی هم به اپلیکیشن اضافه شده اند. در مجموع با یک راه چاره همه جانبه برای مطالعه پی دی اف و همینطور پردازش کلمه روبه رو هستیم.

10. MiXplorer Silver

قیمت: 4.49 دلار

MiXplorer Silver یک فایل اکسپلورر همه جانبه است. این اپلیکیشن تمام احتیاجهای معمول هنگام مرور فایل ها را برآورده می سازد و از قابلیت باز کردن انواع مختلف فایل ها، مرتب کردن آرشیو فایل ها و پشتیبانی از مدیا سورس های مختلف بهره می برد. آنچه این اپلیکیشن را حسابی منحصربه فرد می نماید، پشتیبانی از پلاگین های اضافه است. برای مثال با یک پلاگین رایگان می توانید پی دی اف خوان را به MiXplorer Silver بیاورید و یک تجربه قابل قبول از مطالعه کتاب های الکترونیکی داشته باشید. این شاید بهترین گزینه موجود برای مطالعه نباشد، اما می توانید با آن با یک تیر چندین نشان را بزنید. خود اپلیکیشن 4.49 دلار قیمت گذاری شده اما افزونه PDF و دیگر افزونه ها رایگان هستند.

11. Moon+ Reader

قیمت: رایگان / 4.99 دلار با خرید های درون برنامه ای

Moon+ Reader یکی از محبوب ترین کتاب خوان های موجود در بازار کنونی به حساب می آید. این اپلیکیشن گستره وسیعی از قابلیت ها نظیر پشتیبانی از تم های مختلف، گزینه های بصری گوناگون، اسکرول اتوماتیک، پاراگراف های هوشمند، حالت نمایش دو صفحه (برای زمانی که موبایل را به صورت افقی در دست گرفته اید) و چیزهایی از این دست را با خود به ارمغان می آورد. این اپلیکیشن در ضمنً از بسیاری از فرمت های رایج مانند EPUB ،EPUB3 و البته PDF پشتیبانی می نماید. هنگام کار با Moon+ Reader گاهی با باگ های عجیب روبرو می شوید، اما در این مجموع این یکی از بهترین گزینه ها برای مطالعه کتاب هایی است که در فرمت PDF منتشر شده اند.

12. OfficeSuite

قیمت: رایگان / 29.99 دلار به بالا

OfficeSuit بدون هیچ تردید یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های آفیس برای دیوایس های موبایل به حساب می آید و به انبوهی از احتیاجهایتان رسیدگی می نماید. این اپ از مستندات مختلف (از جمله مستندات مایکروسافت آفیس)، اسپریدشیت ها، ارائه ها و فایل های PDF پشتیبانی می نماید. البته باید اضافه کرد که قابلیت های مربوط به فرمت PDF، با تمرکز فراوان بر مصارف تجاری توسعه یافته اند. بنابراین می توانید فرم ها را پر کنید، امضایتان را زیرشان قرار دهید و به قابلیت های امنیتی مختلف دسترسی یابید. این گزینه ای عالی برای آن دسته از افرادی است که به دنبال یک اپلیکیشن آفیس سنتی همراه با پشتیبانی از PDF می گردند. اما ورژن پریمیوم OfficeSuite واقعا گران قیمت است.

13. PDF Viewer Pro

قیمت: رایگان

PDF Viewer یک اپلیکیشن پی دی اف خوان ساده اما کارآمد است که تمام قابلیت های ابتدایی مانند حاشیه نویسی، پشتیبانی از فضای ابری، زوم، بوکمارک و غیره را شامل می گردد. در ورژن پرو این اپلیکیشن هم به تم های اضافه، گزینه های شخصی سازی متعدد و امکان ادغام چند مستند درون یک PDF واحد دسترسی می یابید. از سوی دیگر هم طراحی Material Design و یک رابط کاربری مجموعا خوش دست را داریم. اگرچه هنگام تست اپلیکیشن به هیچ مسئله ای بر نخوردیم، اما بعضی می گویند که عملکرد دستگاه گاهی دچار مشکل می گردد. خوشبختانه یک ورژن رایگان از اپلیکیشن در دسترس است و طبیعتا می توانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای، آن را تست کنید.

14. WPS Office

قیمت: رایگان / 29.99 دلار در سال

WPS Office که قبلا تحت عنوان Kingsoft Office شناخته می شد، یک راه چاره همه جانبه دیگر برای احتیاجهای آفیس است. در مجموع با یک اپلیکیشن آفیس طرف هستیم که اجازه می دهد مستندات، اسپردشیت ها و امثالشان را مدیریت کنید، اما یک قابلیت PDF هم درون آن یافت می گردد. به این ترتیب می توانید مستندات مختلف را به PDF تبدیل کنید و به مشاهده فایل های PDF بپردازید. البته قابلیت های مربوط به این فایل ها آن قدرها زیاد نیست، اما اگر به دنبال اپلیکیشنی باشید که هم احتیاجهای مربوط به آفیس را رفع می نماید هم پی دی اف خوان است، WPS Office هر دو احتیاج را پوشش می دهد. اشتراک پولی اپلیکیشن هم چند قابلیت اضافه دارد و تبلیغات را حذف می نماید، اما خریدش آن قدرها ضروری نیست.

15. Xodo PDF Reader

قیمت: رایگان

Xodo احتمالا بهترین اپلیکیشن پی دی اف خوان رایگان موجود در پلی استور باشد. این اپلیکیشن به شکلی بسیار سریع بارگذاری می گردد و رابط کاربری خوش دستی دارد. با Xodo می توانید فرم های PDF را پر و امضا کنید. حتی می توانید امضایتان را ذخیره کنید و خیلی راحت آن را به مستندات آینده اضافه نمایید. شمار قابلیت های موجود در اپلیکیشن به شکل غافلگیرنماینده ای زیاد است و وقتی رایگان بودن اپلکیشن را (آن هم بدون هیچ خرید درون برنامه ای) در نظر می گیریم، Xodo به یکی از بهترین اپ های حاضر در این لیست تبدیل می گردد.

  • 11 مرورگر برتر برای سیستم عامل اندروید

منبع: Android Authority

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 51382

به "15 اپلیکیشن برتر نمایش و ویرایش فایل های PDF برای اندروید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "15 اپلیکیشن برتر نمایش و ویرایش فایل های PDF برای اندروید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید